Filme online subtitrate » Sport

Filme in categoria Sport: 4

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Happy Gilmore (Adam Sandler) este un jucator de hockey ratat fara nici un scop in viata. Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut si a avut grija de el are mari probleme. Aceasta urmeaza sa fie evacuata din frumoasa sa locuinta pentru neplata taxelor pe care le datoreaza. Ea ar trebui sa faca rost de nici mai mult nici mai putin de 270.000 de dolari. Happy Gilmore simte ca acesta este un moment de cotitura in existenta sa si ca a sosit timpul sa faca si el ceva pentru fiinta care l-a crescut si i-a fost intotdeauna alaturi. Ideea de a participa la campionatul local de golf i se pare la inceput prea nastrusnica si inutila, dar in momentul in care descopera ca nu este deloc un neavenit in ale golfului si ca cele doua sporturi nu sunt chiar atat de diferite precum ar parea la prima vedere, Happy isi face din castigarea campionatului un adevarat scop in viata. Desi Shooter McGavin (Christopher McDonald) este cotat ca favoritul acestei competitii si nu este un secret pentru nimeni faptul ca ar da orice sa-i vada pe Gilmore si bunica sa faliti, totusi Gilmore nu se lasa intimidat de nimic si lupta pana la ultima suflare. Rezultatele vor fi insa, pe masura.
Vezi filmul
Ratingul 5.0 | Incarcat de: ionutz4all | Vizualizări: 2366 | Comentarii:0


Deţinutul rus Boyka acum este sever accidentat la genunchi, suferinţă pricinuită la sfârşitul filmului Undisputed 2. Nemafiind cel mai temut luptător din închisoare, el a decăzut atât de mult încât acum este bun doar să cureţe toaletele. Dar atunci când un nou turneu începe, lupta din închisoare devine o afacere internaţională, cei mai buni luptători din închisorile de pe glob, ispitindu-i cu promisiunea de libertate pentru câştigător. Boyka trebuie să-şi revendice demnitatea sa şi să lupte pentru poziţia sa în turneu.
Vezi filmul
Ratingul 2.3 | Incarcat de: ionutz4all | Vizualizări: 3081 | Comentarii:0


George Chambers (Michael Jai White) este campionul mondial la box, categoria grea, care s-a facut cunoscut in ring sub numele de “Iceman”. Nici un adversar nu a putut sa stea vreodata in fata fortei distrugatoare a lui Iceman. Insa la un moment dat, campionul se trezeste in situatia de a da cea mai grea lupta a vietii sale. Dupa ce este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, Iceman este trimis intr-o inchisoare din Rusia. Iar lupta cea mai dura nu se mai da de aceasta data in ring. Iceman nu mai trebuie sa lupte pentru titlu, ci pentru propria sa viata.
Vezi filmul
Ratingul 0.0 | Incarcat de: ionutz4all | Vizualizări: 1952 | Comentarii:0


Hector Echevarria este cel care a scris acest film si totodata si personajul principal. Ringo Duran, numele lui in film, este un barman de noapte la un club de strip, iar in timpul liber este un luptator amator de mixed marial arts (a.k.a MMA). Visul lui este sa ajunga un luptator profesionist, dar incepe sa aiba probleme cu un vechi gangster cu care nu si-a incheiat socotelile. Intre timp se indragosteste de Kara (Jordan Madley), tipa care il ajuta cu barul. Un prieten de-al lui Ringo, Link – care era un fel de “baiatul cu apa” la antrenamentele acestuia, il considera idolul lui si isi petrece timpul tot in preajma lui. Link il inscrie pe acesta la un concurs MCW cu miza de 100.000 $, bani cu care Ringo si-ar fi putut achita datoriile catre Sergio (Al Sapienza). Dupa ce trece de primele lupte cu victorie, lupta finala este cu Christopher Holland (Rashad Evans) campionul mondial. Pana la urma, dupa 4 runde in care nu a incercat sa isi foloseasca bratul stang dislocat, Ringo reuseste sa il invinga si pe Christopher.
Vezi filmul
Ratingul 2.0 | Incarcat de: ionutz4all | Vizualizări: 1327 | Comentarii:0